Bilvrakmottaket

Vi driver mottak av kasserte biler i Årødalen i Molde.

Person- og varebiler opp til 3500kg og 6 meter lengde, tilhengere, moped- og motorsykler, samt snøscootere er du velkommen med hit til oss.

(Vi tar foreløpig ikke imot el-biler, lastebiler, busser, campingvogner, etc.)

Mottaket ligger i Årøsetervegen 2B, ved siden av Dekkservice. Dette er i motsatt ende av vegen der gjenvinningsstasjonen ligger. Åpningstiden er 08.00 - 15.30. Du trenger ikke bestille time for å levere bilen, men den må leveres i åpningstiden. Har du ikke mulighet til å levere i åpningstiden? Ring oss, så kan vi prøve finn en løsning. Vi kan også tilby henting av bilvrak med liftbil- ring for tilbud.

Når du kommer hit:

Ta med vognkort og legitimasjon. Vi utsteder vrakmelding og leverer til Skatteetaten, som står for utbetaling av vrakpant. Skal vrakpanten utbetales til en annen enn den som leverer bilen trenger vi fullt navn og adresse, personnummer (11 siffer) og kontonummer til den som skal motta beløpet.

Skiltene må fjernes fra vraket. Den som leverer bilen tar av skiltene og legger de inn i bilen (Det er slutt på at de må leveres til trafikkstasjonen).

Bilen skal være ryddet for private eiendeler og avfall før levering. Bilvrakmottaket er ikke ansvarlig for gjenglemte eiendeler. Dette gjelder også bombrikker og annen registrering.

Det tillates dobbelt hjulsett i tillegg til evt. reservedekk. Dekk, på eller uten felg, utover dette kan leveres mot avgift.


Bilde av bilvrakmottaket i Årøsetervegen 2b